+31 35 5237500 info@nl4b.com
~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

SAP Development Experts

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Published on Sep 8, 2020

Nieuwsbrief
September 2020

SAP ECC en het SAP Cloud Platform, de hybride oplossing

SAP Cloud Platform

Steeds weer wordt ons de vraag gesteld of er al gestart kan worden met ontwikkelen op het SAP Cloud Platform (SCP) terwijl S/4 HANA nog niet is geïmplementeerd. Het antwoord op deze vraag is een volmondig JA. Ook al draait de hele organisatie nog op een SAP ECC omgeving er kan al worden begonnen met het ontwikkelen van nieuwe applicaties of het omzetten van bestaande applicatie naar het SAP Cloud Platform. Uiteraard is het verstandig om de eigen ABAP ontwikkelaars te trainen in de nieuwe omgeving. Wij bieden onze klanten een compleet traject met verschillende modules waarbij de ABAP ontwikkelaar aan de hand van theorie en veel oefening vaardig wordt gemaakt in de nieuwe omgeving.

Het bijkomende voordeel om nu al te starten met het trainen van de eigen developers is dat ze in alle rust zich de nieuwe omgeving alvast eigen kunnen maken en ervaring kunnen opdoen in hetgeen in de nabije toekomst hun werkomgeving wordt.
Door nu al op een hybride oplossing in te zetten kunnen de nieuwe applicaties alvast toekomstbestendig worden ontwikkeld. Tevens kan worden begonnen met het langzaamaan overzetten van bestaande applicaties naar de nieuwe omgeving. Hele bedrijfsspecifieke applicaties die nu aan grondig onderhoud toe zijn kunnen worden geredesigned en in de nieuwe omgeving worden opgebouwd zodat na overstap naar S/4 HANA deze applicatie er al helemaal klaar voor is.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van het trainen van de eigen ontwikkelaars of de opties en voorwaarden om SAP ECC alvast te koppelen met het SAP Cloud Platform, neem gerust contact met ons op. Een workshop is een van de vele mogelijkheden om tot een passende oplossing specifiek voor uw organisatie te komen.

Andere nieuwsbrief items

Pin It on Pinterest